Παρασκευή προϊόντων αλεύρου |
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator |
Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 10:21 |
Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Γενισέας Ξάνθης στο Εργαστήριο Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος εκπαιδεύονται στην επεξεργασία και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, παρασκευάζοντας προϊόντα αλεύρου, όπως ζυμαρικά, μπισκότα, ελαιόψωμο, κ.α.
View the embedded image gallery online at:
http://eeek.xan.sch.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=225:2019-03-19-08-23-07&catid=41:2010-04-22-14-57-50&Itemid=186#sigFreeId40e3b39abf
|
Τελευταία νέα
- ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ 2023
- ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
- ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023 - 2024
- ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2022 - 2023
- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
- ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
- 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022
- ΝΕΡΟΚΕΛΑΗΔΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟ
- HALLOWEEN
- ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
- Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2022
- 97 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι
- Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ξάνθης στον NOVA 93.1
- Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ξάνθης στον NOVA 93.1
- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ