company logo

Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος Comenius Β΄ Φάση: Εκπαιδευτική εκδρομή στη Βουλγαρία. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2013 00:37
Στις 24/02/13 υλοποιήθηκε η β΄ φάση του προγράμματος Comenius. Υπεύθυνοι δράσης αυτή τη φορά ήταν οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί από την Βουλγαρία. Αναλυτικά το πρόγραμμα είχε ως εξής:

Κυριακή 24/02/13:
Άφιξη στο ξενοδοχείο. Καλωσόρισμα από τους υπευθύνους της Βουλγαρίας. Βραδινή βόλτα σε πεζόδρομο του Σμόλιαν.

Δευτέρα 25/02/13:
Επίσκεψη στο σχολείο Profesionaina Gimnazija za Prilojni Izkustva. Καλωσόρισμα και ξενάγηση στους χώρους από τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Παρουσίαση powerpoint από ομάδα μαθητών για την ιστορία και την παράδοση της Βουλγαρίας. Πρώτη γνωριμία με τα εργαστήρια κοινών δράσεων που θα ακολουθήσουν την επόμενη μέρα και παρουσίαση βήμα- βήμα των δραστηριοτήτων που θα συμμετέχουμε.
Απογευματινή ξενάγηση στην πόλη. Βόλτα στην παλαιά αγορά.

Τρίτη 26/02/13:
Επίσκεψη στο πλανητάριο, στην εκκλησία του Αγίου Βησσαρίωνα και στο χώρο του κατηχητικού, στο μουσείο Ιστορίας και στην Δημοτική Πινακοθήκη. Απογευματινή επίσκεψη στο σχολείο. Κοινή δράση όλων των μαθητών στα εργαστήρια φελτ, μονοτυπίας και κατασκευής Μαρτινίτσας (Μάρτη). Επίσκεψη στα γραφεία των αντίστοιχων ΚΕΔΔΥ. Παρουσίαση των δράσεων του, ξενάγηση στους χώρους και προγραμματισμός της επόμενης φάσης του προγράμματος.

Τετάρτη 27/02/13:
Επίσκεψη στην κεντρική αγορά της πόλης. Επίσκεψη στο Παμπόροβο. Παιχνίδι στο χιόνι, ελκηθροδρομίες και κοινές δράσεις όλων των μαθητών. Κοινή αποχαιρετιστήρια βραδινή εκδήλωση στο χώρο του εστιατορίου του ξενοδοχείου με μουσική και χορό από όλες τις χώρες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Πέμπτη 28/02/13:
Αποχαιρετισμός και αναχώρηση των συμμετεχόντων.

 

 

Search

Δημιουργία site

Η ιστοσελίδα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης δημιουργήθηκε και ενημερώνεται αφιλοκερδώς από συνάδελφο εκπαιδευτικό ΠΕ19.

ΕΣΠΑ 2014-2020