Παρασκευή προϊόντων αλεύρου |
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator |
Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 10:21 |
Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Γενισέας Ξάνθης στο Εργαστήριο Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος εκπαιδεύονται στην επεξεργασία και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, παρασκευάζοντας προϊόντα αλεύρου, όπως ζυμαρικά, μπισκότα, ελαιόψωμο, κ.α.
View the embedded image gallery online at:
http://eeek.xan.sch.gr/newsite/index.php?view=article&catid=41%3A2010-04-22-14-57-50&id=225%3A2019-03-19-08-23-07&tmpl=component&print=1&layout=default&page=&option=com_content&Itemid=133#sigFreeId40e3b39abf
|