company logo

Επισκέψεις
Επίσκεψη στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης "Οικουμένη" στη Συδινή PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 17:56

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Γενισέας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης "Οικουμένη" στη Συδινή στις 9 Οκτωβρίου. Στα πλαίσια του προγράμματος PSIXATHERAPY οι μαθητές σχεδίασαν σε αλεύρι, έπλασαν με ζυμάρι , έψησαν πίτες και έφτιαξαν ψωμί με τις δημιουργίες τους.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 18:07
Περισσότερα...
 
Επίσκεψη στη μονή του Αγ. Νικολάου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 23:20
Την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας με τη συνοδεία καθηγητών επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος, έπειτα από πρόσκληση των μοναχών. Κατά την επίσκεψη οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό οικοσύστημα που περιβάλλει τη Μονή. Οι χριστιανοί μαθητές είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα ιερά κειμήλια και εικόνες του μοναστηριού. Μετά τη ξενάγηση στους χώρους της μονής, οι μοναχοί δέχθηκαν τους μαθητές στο αρχονταρίκι, όπου τους προσέφεραν κέρασμα. Οι μαθητές με τη σειρά τους προσέφεραν στο μοναστήρι δείγματα της δουλειάς τους από τα εργαστήρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την θερμή και έμπρακτη συμπαράσταση και ενδιαφέρον της μονής για τις ανάγκες του σχολείου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η επίσκεψη αυτή έρχεται να προστεθεί στην ήδη άριστη σχέση μεταξύ του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και του μοναστηριού που ξεκίνησε το 2010 όταν ομάδα μαθητών του σχολείου μας και Κυπρίων μαθητών με ειδικές ανάγκες επισκεφθήκαμε τη μονή του Αγ. Νικολάου.
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 23:24
Περισσότερα...
 
Επίσκεψη στο Ίδρυμα Θρακικής τέχνης PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 23:13
Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου το σχολείο μας επισκέφτηκε το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης, όπου οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να δουν το

υποβρύχιο ρομπότ νερού το οποίο κατασκεύασαν την προηγούμενη σχολική χρονιά με την καθοδήγηση του Υπευθύνου του ΕΚΦΕ ΞΑΝΘΗΣ -κ. Κουρτίδη Παύλου- και του καθηγητή Πληροφορικής του ΕΕΕΕΚ -κ. Παπαστεργίου Γεωργίου. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος και παρακολούθησαν ταινία με θέμα τη βία στο σχολείο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 23:17
Περισσότερα...
 
Ενημέρωση με θέμα «Στοματική Υγιεινή» PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 23:06

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενημέρωση από την Επισκέπτρια Υγείας του Κέντρου Υγείας Αβδήρων κα. Τσαντήλα Λαμπρινή με θέμα: «Στοματική Υγιεινή».

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα στοματική υγιεινής με χρήση οπτικοακουστικού υλικού και να συζητήσουν τις απορίες τους.

Περισσότερα...
 
Επίσκεψη του ΕΕΕΕΚ Γενισέας Ξάνθης στην Κύπρο - 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 00:10

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη 12 μαθητών του σχολείου μας, 6 γονέων συνοδών και 3 εκπαιδευτικών στην Κύπρο στα πλαίσια Ευρωπαϊκού Προγράμματος της Εθνικής Υπηρεσίας Κύπρου «Νέα Γενιά στη Δράση» από τις 19/10 έως τις 26/10/2013. Ο τίτλος του προγράμματος ήταν: Επαγγελματικός Προσανατολισμός, εκπαίδευση και κατάρτιση των ΑΜΕΑ στη σύγχρονη Ευρώπη των προκλήσεων.

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν πιστά οι μαθητές επισυνάπτεται παρακάτω.

 

Πρόγραμμα

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 00:22
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 3 από 5

Search

Δημιουργία site

Η ιστοσελίδα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης δημιουργήθηκε και ενημερώνεται αφιλοκερδώς από συνάδελφο εκπαιδευτικό ΠΕ19.

ΕΣΠΑ 2014-2020