company logo

Προγράμματα
Πρόγραμμα "Το πεταμένο χρήσιμο" με το 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 11:22

Την Πέμπτη 10-05-18 μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας Ξάνθης που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Το Πεταμένο Χρήσιμο», επισκέφτηκαν το 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Με τους μαθητές του Γυμνασίου που συμμετέχουν στο αντίστοιχο Πρόγραμμα, πραγματοποίησαν κοινές δράσεις σε όλη τη διάρκεια του ημερήσιου προγράμματος. Με βιωματικά παιχνίδια γνωρίστηκαν μεταξύ τους, έγιναν ομάδες και ενσωματώθηκαν σ’ αυτές. Μέσω βίντεο και διαδραστικών παιχνιδιών έμαθαν για την υφαντική τέχνη. Σε αυτοσχέδιους αργαλειούς με σαΐτα ύφαναν κουρελούδες χρησιμοποιώντας λωρίδες από παλιά υφάσματα. Δημιούργησαν το δικό τους σχέδιο για χαλί και ύφαναν με κόμπους χρησιμοποιώντας παλιά νήματα. Έφτιαξαν τσάντες από πολυφορεμένα μακό μπλουζάκια. Αντάλλαξαν δώρα που τα έφτιαξαν οι ίδιοι. Γνωρίστηκαν μεταξύ τους, ανακάλυψαν τρόπους επικοινωνίας, αλληλοεπιδράσανε, διαμόρφωσαν και υιοθέτησαν νέες συμπεριφορές.

Περισσότερα...
 
Πρόγραμμα αθλοπαιδείας Γυμνασίων στο ΑΜΟΙΡΙΔΙΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 11:22

Την Πέμπτη 19-04-2018 το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας Ξάνθης συμμετείχε στο πρόγραμμα αθλοπαιδείας Γυμνασίων σχολικού έτους 2017-2018 στο Αμοιρίδιο. Ομάδα μαθητών του σχολείου παρουσίασαν ψυχοκινητικά παιχνίδια με μπάλες, στεφάνια και κορίνες.  Όλοι οι μαθητές παρακολούθησαν τους αγώνες μπάσκετ των Γυμνασίων γενικής παιδείας, έπαιξαν και διασκέδασαν.

Περισσότερα...
 
Πρακτική άσκηση στο γαλακτοκομείο ΡΟΔΟΠΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 10:59

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Εργαστηρίου «Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος» του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας, στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης  με θέμα τη μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, επισκέφτηκαν το «γαλακτοκομείο ΡΟΔΟΠΗ» στην Ξάνθης. Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του από την υπεύθυνη, πληροφορήθηκαν για τη συλλογή του γάλατος τοπικών παραγωγών, ακολούθησαν όλες τις διαδικασίες επεξεργασίας του γάλατος, μεταποίησης και παραγωγής προϊόντων όπως γιαούρτι, χυμό, τυρί κ.α.

Περισσότερα...
 
Πρακτική άσκηση σε ανθοπωλείο PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 10:43

Την Τρίτη 08-05-2018 μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του εργαστηρίου «Γεωπονίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος» του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας, επισκέφτηκαν το Flower Factory κεντρικό ανθοπωλείο της πόλης της Ξάνθης στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης. Αρχικά εξοικειώθηκαν με το χώρο και   ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη για τα  φυτά και τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση.  Στη συνέχεια με την καθοδήγηση της υπευθύνου, οι μαθητές επέλεξαν λουλούδια και δημιούργησαν ανθοσύνθεση σε καλάθι. Στο τέλος προσφέρθηκαν ως δώρα στους μαθητές ένα χειροποίητο αξεσουάρ, η ανθοσύνθεση και διάφορα αρωματικά φυτά για να τα εγκαταστήσουν  στο βοτανόκηπο του σχολείου.

Περισσότερα...
 
Πρακτική άσκηση και επίσκεψη στη ΣΕΚΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 12:27

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Εργαστηρίου «Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος» του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας, στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης  με θέμα τον καπνό, επισκέφτηκαν τη Σ.Ε.Κ viagra sverige.Ε. Ξάνθης. Ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για τη λειτουργία του οργανισμού, πληροφορήθηκαν για την καλλιέργεια, την επεξεργασία και τη συλλογή του καπνού, ακολούθησαν όλη τη διαδικασία της επεξεργασίας που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις.

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο123456ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 2 από 6

Search

Δημιουργία site

Η ιστοσελίδα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης δημιουργήθηκε και ενημερώνεται αφιλοκερδώς από συνάδελφο εκπαιδευτικό ΠΕ19.

ΕΣΠΑ 2014-2020