company logo

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της COCOMAT PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2016 20:53

 

Στα πλαίσια του Προγράμματος «Αγωγή Σταδιοδρομίας ? Διαχείριση του Άγχους στον Εργασιακό χώρο», το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας Ξάνθης επισκέφθηκε την Πέμπτη 12 Μαϊου 2016 το Εργοστάσιο της COCO MAT.
Σκοπός της παρούσας επίσκεψης ήταν να έρθουν σε επαφή οι μαθητές με πραγματικές συνθήκες εργασιακού χώρου, να  γνωρίσουν διαφορετικές ειδικότητες επαγγελμάτων καθώς και τις δεξιότητες που απαιτούνται, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την οργάνωση και λειτουργία μιας επιχείρησης.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του εργοστασίου, γνώρισαν όλες τις ειδικότητες που στελεχώνουν την επιχείρηση και  παρακολούθησαν όλα τα στάδια κατασκευής και ολοκλήρωσης ενός στρώματος. Η επίσκεψη έκλεισε με την προσφορά δώρων στους μαθητές από το προσωπικό.
Ο Διευθυντής, το προσωπικό και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας ευχαριστούν θερμά τα στελέχη της Εταιρείας, κ. Ευστρατίου Στάθη και κ. Μαδένα Κων/νο καθώς και όλο το προσωπικό της COCO MAT για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία που μας παρείχαν cialis online canada.
Στα πλαίσια του Προγράμματος «Αγωγή Σταδιοδρομίας ? Διαχείριση του Άγχους στον Εργασιακό χώρο», το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας Ξάνθης επισκέφθηκε την Πέμπτη 12 Μαϊου 2016 το Εργοστάσιο της COCO MAT.      Σκοπός της παρούσας επίσκεψης ήταν να έρθουν σε επαφή οι μαθητές με πραγματικές συνθήκες εργασιακού χώρου, να  γνωρίσουν διαφορετικές ειδικότητες επαγγελμάτων καθώς και τις δεξιότητες που απαιτούνται, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την οργάνωση και λειτουργία μιας επιχείρησης.     Οι μαθητές ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του εργοστασίου, γνώρισαν όλες τις ειδικότητες που στελεχώνουν την επιχείρηση και  παρακολούθησαν όλα τα στάδια κατασκευής και ολοκλήρωσης ενός στρώματος. Η επίσκεψη έκλεισε με την προσφορά δώρων στους μαθητές από το προσωπικό.     Ο Διευθυντής, το προσωπικό και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γενισέας ευχαριστούν θερμά τα στελέχη της Εταιρείας, κ. Ευστρατίου Στάθη και κ. Μαδένα Κων/νο καθώς και όλο το προσωπικό της COCO MAT για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία που μας παρείχαν

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2016 20:55
 

Search

Δημιουργία site

Η ιστοσελίδα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης δημιουργήθηκε και ενημερώνεται αφιλοκερδώς από συνάδελφο εκπαιδευτικό ΠΕ19.

ΕΣΠΑ 2014-2020